24/09/2024
spot_img

Brčkanje u Brčkom: Nakon što je isključen iz SBiH-a, Abdulah Iljazović postao član Naše stranke/FOTO

Share

Nakon što je zastupnik u skupštini Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, Abdulah Iljazović prije nekoliko dana isključen iz SBiH-a, večeras je postao član Naše stranke u ovome gradu, potvrđeno je Argumentu.

U brčanskom odboru Naše stranke nisu krili oduševljenje Iljazovićevim dolaskom, te su naglasili da se prijem dogodio u pristvu Predsjednika Kantonalnog odbora Tuzlanskog Kantona, Jasmina Kadića.

Iz Naše stranke je rečeno da je: “Abdulah Iljazović, dugogodišnji prijatelj našeg lokalnog ogranka, već je prethodno, 2022. godine, tokom općih izbora, pružio otvorenu podršku Našoj stranci u Brčkom. S velikom radošću obavještavamo javnost da nastavljamo ovo prijateljstvo na formalniji način, jer je gospodin Iljazović sada i zvanično postao dio naše porodice”, naveli su iz Naše stranke u Brčkom.

Dodajući da ovo značajno pojačanje u njihovim redovima dolazi u ključnom trenutku pred predstojeće lokalne izbore.

“Pridruživanje gospodina Iljazovića predstavlja ne samo jačanje naše organizacije, već i potvrdu da je Naša stranka prirodno okruženje za mlade ljude koji žele aktivno učestvovati u političkom životu i doprinositi razvoju zajednice.

Naša stranka ostaje posvećena svojim ciljevima i idealima, te ćemo nastaviti raditi na unapređenju života svih građana Brčko distrikta Bosne i Hercegovine”, naveli su iz Naše stranke.

Argument.ba

Redakcija
Redakcija
Imate vijest, interesantnu priču. Šaljite na argument.ba@gmail.com ili na viber 063/214-214

Više

Vijesti