24/09/2024
spot_img

FSBiH se oglasio o ulaznicama za utakmice reprezentacije: Čeka se i jedna odluka UEFA-e

Share

Novi izazovi su pred fudbalskom reprezentacijom naše zemlje. U Ligi nacija su Zmajevi najprije poraženi od Nizozemske, a zatim smo remizirali u Mađarskoj. Sada nas očekuju dueli sa Njemačkom i Mađarskom u Zenici, a zatim i gostovanje Njemačkoj.

Sve ulaznice za meč BiH – Njemačka su rasporodate, a još uvijek nije poznato da li će naša reprezentacija imati podršku navijača 16. novembra u Freiburgu. To će zavisi od odluke UEFA-e.

– Ovim putem obavještavamo sve navijače naše reprezentacije da su za utakmicu Bosna i Hercegovina-Njemačka, koja je na programu 11. oktobra u 20:45 sati na „Bilinom polju“ u Zenici, sve ulaznice rasprodate.

Ljubitelji nacionalnog bh. tima još uvijek mogu putem stranice event.ba kupiti ulaznice za domaće utakmice sa Mađarskom i Nizozemskom koje će biti odigrane takođe na „Bilinom polju“ 14. 10. i 19. 11. ove godine.

NS/FS BiH takođe obavještava sve zainteresovane da se zbog malog kapaciteta VIP tribine na zeničkom stadionu, VIP ulaznice ne nalaze u slobodnoj prodaji.

Što se tiče gostujuće utakmice Njemačka-Bosna i Hercegovina koja će biti odigrana na stadionu „Europa-Park“ u Freiburgu 16. novembra, NS/FS BiH još uvijek nema informacije o distribuciji ulaznica za ovaj susret. S obzirom na to da su posljednje dvije utakmice „A“ tima u Nizozemskoj i Mađarskoj obilježili incidenti u navijačkom sektoru bh. tima (paljenje baklji), čeka se odluka disciplinskog tijela UEFA nakon koje će biti poznato da li će uopšte biti dozvoljeno prisustvo navijača bh. reprezentacije na ovoj utakmici – naveli su iz Fudbalskog saveza naše zemlje.

Argument.ba

Redakcija
Redakcija
Imate vijest, interesantnu priču. Šaljite na argument.ba@gmail.com ili na viber 063/214-214

Više

Vijesti